15 Şubat 2009 Pazar

Sac kavurma - Bulgur pilavı



Sac kavurma için:
3 dilim küçük küçük kesilmiş kontrfile et
yarım kabak
1 soğan
3-4 diş sarmısak
1 kaşık salça
1 tane julien doğranmış kırmızı dolmalık biber

Ben wog tavada yapıyorum böyle şeyleri. Pişmesi zor olan etleri bile güzelce pişiriyor. Önce etleri biraz rengi dönene kadar kavurdum. Sonra soğan, sarmısak, küp kesilmiş kabak ve en son biberi ekledim. Suyunu çok çektiği için biraz sıcak su koydum.
Bulgur pilavını ben sade daha çok seviyorum. Soğan ve biberle pek aram yok. İçine sadece biraz salça koydum. Bir bardak bulgur için 2 bardak sıcak su koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloguma yorum yaptığınız ve ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni yorumlarınızı bekliyorum.