Kaseleri ters çevirip fırın tepsisine dizdim ve üzerlerine kare milföy hamurlarını koydum. Isındıkça kenarları aşağı doğru iniyor ve kase şeklini alıyor. Ama kaselerin alt tarafını milföyleri koymadan önce yağlamakta fayda var çünkü ben yağlamadım, çıkarması zor oldu.
Diğer taraftan yarım soğanı doğradım, kızardıktan sonra içine soğanları ilave ettim. Suyunu bırakıp çekince içine yeşil soğan, sarmısak, tuz ekledim. Ve tavukları milföy kaselerinin içine doldurdum, gerçekten çok güzel oldu.
1 Şubat 2009 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Bloguma yorum yaptığınız ve ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni yorumlarınızı bekliyorum.